Litteratur

Jonette´s bog Soul Body fusion er blevet oversat Krop og sjæl i harmoni, forsidetil dansk.

”Soul Body Fusion”, er udkommet på forlaget Psyke og Sjæl med den danske titel:

”Krop og sjæl i harmoni – helhed og healing med Soul Body fusion”                                            

Lad sjælen oplyse kroppen

Vi har alle en smuk sjæl, men undertiden kan det være en udfordring at bringe den helt ind i kroppen. Vi lever måske livet på halvt blus, føler ikke, at vi hører til, og er ikke i stand til at tiltrække det helbred og den rigdom og trivsel, der tilkommer os fra fødslen. Ifølge den spirituelle lærer og forfatter Jonette Crowley, der i årevis har arbejdet som kanal for åndelige energier og vejledere, oplever de fleste af os en disharmoni eller ligefrem konflikt og dyb adskillelse mellem krop og sjæl. Det sker på grund af livets traumer, smerte, skuffelser og sorg, og oftest tumler vi videre, uden at vores sjæl er helt nærværende og ved fuld styrke. Af den ene eller anden grund har vi mistet adgangen til den energi, der fuldt ud kan sammensmelte det guddommelige og det menneskelige i os.

Lille proces – stor effekt
Men forestil dig, hvordan det ville føles at have sjælens lys fuldstændig og permanent integreret i kroppen, sådan som det er meningen? Og have øget adgang til forståelse, klarhed, visdom og kærlighed til dig selv? Jonette Crowley oplevede selv, hvordan hun kunne have fantastiske oplevelser, når hun mediterede og lavede spirituelle øvelser, men uden at kunne få følelserne med tilbage i kroppen eller integrere dem i sit liv. I en kanalisering gav hendes åndelige vejleder, Mark, hende derfor en metode, som han kaldte for Soul Body Fusion, og som han opfordrede hende til både at bruge på sig selv OG udbrede til resten af verden.

Lys i cellerne
I bogen fortæller Crowley om den dybtgående og enkle teknik til integration af krop og sjæl, der kan åbne døren til øget spirituel vækst, bedre helbred, større velbefindende og overflod i livet. Metoden kan læres af alle og kræver ingen særlige forudsætninger; den tager kun kort tid at gennemføre, og du kan med lethed anvende den både på dig selv eller andre. Målet med processen er at omstille kroppen på celleplan til det højeste åndelige niveau eller til det lys, den kan rumme. Soul Body Fusion skaber en interaktiv proces, hvor sjælen stimulerer kroppens celler til at harmoniseres til højere og højere frekvenser. Dette transformerer kroppen, så den er i stand til at holde på mere lys og kraft, hvilket kan fjerne blokeringer og sygdom og give adgang til spirituelle dimensioner, der hidtil ikke har været tilgængelige.

Healing og helhed
Krop og sjæl i harmoni
 er utrolig inspirerende at læse, og gennem hele bogen mærker man Jonette Crowleys store engagement og positive energi. Hun kommer med mange praktiske instruktioner og bringer desuden en række cases, der vidner om metodens gavnlige effekt. I Soul Body Fusion er det ifølge Crowley sjælen og ikke personligheden, der leder processen, og derfor kan det vanskeligste ved metoden være at tro på, at det er så enkelt. Når det åndelige aspekt smelter sammen med kroppens celler, sker der en forvandling, og vi åbner døren for, at vores begrænsede, tredimensionelle selv kan opleve en mere omfattende virkelighed hinsides tid og rum.

se mere på :  www.forlagetdetblaahus.dk

 

Jonette Crowley, Ørnen og kondorenørnen og kondoren

En spirituel rejse

Tag med på en fantastisk spirituel rejse! Ørnen og kondoren er den autentiske beretning om en kvinde, der bliver guidet til at rejse rundt i verden – fra Australien over Himalaya og til de sydamerikanske Andesbjerge – og undervejs får indvielser og dybe indsigter om den nye tidsalder. 

En gammel profeti, som fortælles blandt de indfødte folk i hele Amerika, siger, at når den nordamerikanske ørn og den sydamerikanske kondor forener sig, vil fredens ånd vågne på jorden. Efter at have ventet i årtusinder er der mange indfødte folk, som tror, at tiden nu er inde. Sådan indleder forfatteren Jonette Crowley sin bog Ørnen og kondoren– en fascinerende, autentisk beretning om hendes spirituelle udviklingsrejse i både den indre og ydre verden.

Hun var oprindelig forretningskvinde og levede det travle liv, da hun begyndte at kommunikere med sine åndelige vejledere, White Eagle og Mark, og blev guidet til at rejse til forskellige kraftsteder rundt omkring i verden – bl.a. til en hellig skov i Australien, Mount Everest i Himalaya og den gamle inkaby Machu Picchu i Andesbjergene.Undervejs har hun mange mystiske oplevelser, møder shamaner og helt uventet sin egen tvillingesjæl. Hun får kendskab til gammel inka-visdom, der fortæller om den nye tids komme. Hun lærer at stole på sin egen indre stemme og får mange spirituelle indsigter og indvielser.

Bogen er yderst velskrevet og rummer både humor og dyb visdom. Jonette Crowley skriver fra hjertet, og hendes begejstring og åndelige erfaringer skinner igennem på hver eneste side.

Det er en af den slags bøger, man ikke lægger fra sig, før sidste side er vendt. Ud over at være fængende skrevet, rummer bogen også en helt særlig energi, og mange af Jonettes læsere har fortalt, at de har oplevet et personligt energimæssigt skift blot ved at læse bogen. Hun forklarer det selv med, at de meditationer, ceremonier og spirituelle indvielser, som er beskrevet i bogen, vil aktivere forskellige chakraer og føre læserne ind i de gamle mysteriers energi og visdom.

Ørnen og kondoren kan derfor læses både som en indsigtsfuld personlig beretning og bruges som et redskab til spirituel vækst, der vil inspirere og oplyse sjælens vej. Bogen peger i retning af en højere bevidsthed, som er tilgængelig for os alle, og Jonette Crowley formidler på enestående vis livets forunderlighed og mysterium.

Grand Chief Woableza, en højtstående indiansk leder, har om Jonette udtalt:
Jonette er ikke et almindeligt spirituelt væsen. Jeg så en åndelig leder i hende, selv inden hun fortalte mig om sit livs rejse. Jonette er en gammel, vis kvinde i en yngre krop. Hun er udvalgt til at vække, undervise og guide os på vores sande vej mod fremtidens verden. Hendes bog rummer et budskab til alle mennesker – hvide, røde, gule og sorte – der bekræfter deres spirituelle rejse.