Jonette Crowley

Jonette_CrowleyJonette Crowley er forfatter af den prisbelønnede bog The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey.”  Hun er en “spiritualitetens Indiana Jones” en opdagelsesrejsende – både på de indre planer og gennem hendes rejser rundt i verden. Hun har bl.a. besøgt kraftsteder i Himalaya og Peru, hvor hun har hentet visdom og kraftfulde indvielser. Disse energier er i tidernes morgen blevet gemt og bevogtet i andre dimensioner og har ventet på, at menneskeheden var klar til at modtage dem.

Disse stærke indvielser, heriblandt soldisk-koderne og grals-koderne giver Jonette videre i sine workshops, og de er bl..a. fundamentet for at menneskeheden kan integrere de nye energier og fusionere ånd og stof – sjæl og krop.

Jonette er en moderne mystiker med gaver som clairvoyance, healing og en unik formåen til at skabe et energi-kraftfelt, som løfter én op til nye højder, hvor man kan opleve sin egen guddommelighed.

Jonette har siden 1980’erne kanaliseret sine åndelige guider White Eagle fra det Hvide Broderskab samt Mark. Med deres vejledning underviser hun i personlig og åndelig udvikling og leder desuden workshops, retreats og  eventyrlige rejser rundt om i verden, heriblandt til Peru.

Jonette er en internationalt respekteret åndelig lærer og grundlægger af  ”The Center for Creative Consciousness”, en organisation som arbejder for at støtte op om mennesekehedens åndelige udvikling .

Du kan læse mere om Jonette og hendes arbejde på  www.JonetteCrowley.com eller gå ind på  www.theEagleandtheCondor.com  og få information om hendes bog. Bogen indeholder indvielser og energier, som vil udvide og løfte dig for bestandigt.

Den 9. juli 2013 udkommer Jonette Crowleys nyeste bog Soul Body Fusion®  på dansk  med titlen: Krop og sjæl i harmoni – helhed og healing med Soul Body Fusion”      hos bogklubben Psyke og Sjæl:  www.psykeogsjael.dk